School Of Expert Education

Lezing Trends in de arbeidsmarkt - Consequenties naar People Management

Vandaag ziet onze sociale en economische context er helemaal anders uit dan 10 jaar geleden: we contacteren Uber voor taxidiensten, we vinden vlotjes onze weg bij Airbnb om vakanties te boeken en kadootjes bestellen we in een handomdraai bij Bol.com. Deze veranderingen op sociaal-economisch vlak hebben ook een impact op de definitie van jobs zoals die nu bestaan. Hoe zullen deze jobs geherdefinieerd worden in de toekomst? Wat betekent dit voor de competenties voor deze heruitgevonden jobs en het werven en aansturen van  mensen voor deze jobs? 

In de sessie ?Trends in de arbeidsmarkt - Consequenties naar People Management? buigt Wout Van Impe, Senior Management Consultant en International Business Manager bij Mercuri Urval, zich over de rol van HR in deze snel veranderende sociaal economische context. Hij presenteert ook (arbeidsmarkt)-cijfers met impact op HR. Verder staat hij ook stil bij de vraag: ?Hoe is de ideale medewerker van morgen?? ?Welke zijn succesfactoren van goede medewerkers?? 

Weet je graag het antwoord op deze vragen? Kom dan zeker naar de lezing ??Trends in de arbeidsmarkt - Consequenties naar People Management? op dinsdag 24 november 2015 van 12.30 - 13.15 uur (gebouw D - campus Diepenbeek).

Deze lezing kadert in het initiatief  De Limburgse Jobbeurs, georganiseerd door Universiteit Hasselt en Hermes.

Spreker

Wout Van ImpeWout van Impe is Senior Management Consultant en International Business Manager bij Mercuri Urval waar hij kleine en grote organisaties begeleidt in leiderschap, rekrutering en selectie, potentieel herkenning en ontwikkeling van mensen. Hij is tevens lector HRM in het postgraduaat Bedrijfskunde aan UHasselt SEE. Hij verzorgt heel wat seminaries en faciliteert groepen professionals in ervaringsuitwisseling. Hij staat bekend voor zijn pragmatische, down to earth, multidisciplinaire en no nonsense aanpak.

Doelgroep

 -   Standhouders Limburgse Jobbeurs
 -   HR-professionals

Praktisch

Er worden broodjes voorzien. Deelname aan de workshop is gratis, maar online inschrijven is verplicht.

INSCHRIJVEN