Wij zijn als bedrijf net zo goed en presteren net zo goed, als onze mensen dat doen (Walter Martens CEO Continuum-Consulting NV

Wij zijn een Limburgs bedrijf actief in zowel business en technical (sw) consultancy als in product development. Onze project en consultancy opdrachten betreffen steeds key-posities bij zowel lokale bedrijven als gerenomeerde internationale spelers. Business development staat steeds in functie van IT en betreft enterprise architectuur, business architectuur en business analyse. Technical services betreffen voornamelijk Java, Python, .Net en mobile app’s.
Het product team is ook bekend onder de naam NewsAnglr. NewsAnglr is een online content handler gebaseerd op gepatenteerde semantische technologie. (zie ook newsanglr.com, @askanglr, @newsanglr).
Met een team van 70 personen zijn we een relatief kleine speler in Vlaanderen. Maar grootte is voor ons niet van strategisch belang, kwaliteit des te meer.
Het Continuum 'Human Capital' is onze belangrijkste asset en daar organiseren we ons ook naar. Zo bieden we onze werknemers een uitgewerkt Employee Value Proposition, waarmee we ons onderscheiden van alle andere spelers op de markt.
Voor meer info en/of een persoonlijk gesprek, bezoek ons op onze stand ?.
www.linkedin.com/company/continuum-consulting-nv