PIKON Benelux NV is een SAP-consultancybedrijf, gevestigd in Genk (België) en vormt één van de drie pijlers van de PIKON International Consulting Group met overige vestigingen in Duitsland en Groot-Brittannië. Al meer dan 20 jaar reizen onze consultants de wereld rond om de bedrijfsprocessen van onze klanten te verbeteren en te automatiseren. Hiervoor hebben wij onze expertise gericht op de software van SAP, marktleider op gebied van ERP en Business Intelligence systemen.

Wil jij ons jong team van business analisten helpen om de bedrijfseconomische vraagstukken van onze klanten op te lossen en te onderzoeken hoe deze oplossingen met behulp van SAP ERP software geïmplementeerd kunnen worden? Of wil je de managementrapportage van onze klanten helpen verbeteren zodat zij hun zakelijke beslissingen sneller, efficiënter en effectiever kunnen nemen? Heb je interesse om vanuit Genk internationaal te werken? Wil jij carrière maken in een jong, dynamisch team, waarbij flexibiliteit en permanente ontwikkeling belangrijke sleutelwoorden zijn?

Kom dan zeker langs aan onze stand op de Limburgse Jobbeurs of stuur een e-mail naar career@pikon.com en wij onderzoeken samen met jou welke plaats jij bij ons kunt invullen.