“Nike European Logistics Campus (Nike ELC) is een energieke en innovatieve werkgever voor gedreven en positief ingestelde professionals die een loopbaan wensen uit te bouwen in de logistiek en supply chain van producten van het sterke wereldmerk Nike.

Vanuit onze distributiecentra in Laakdal, Herentals en Ham zorg je samen met het hele team dat de Nike-producten elke dag bij onze klanten en atleten in Europa geleverd worden. Nike ELC beschikt over gezonde groeiambities en biedt uitdagende jobs voor een brede waaier aan profielen.

Teamwork, doorzettingsvermogen, trots, duurzaam ondernemen, ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en respect voor zowel het individu als het milieu zitten verweven in onze bedrijfscultuur. Medewerkers hebben de vrijheid om zichzelf te zijn en tonen zich verbonden in hun passie voor Nike. De lat ligt hoog en de werksfeer is informeel en ontspannen. Er is ruimte voor fijne (extraprofessionele) teamactiviteiten en de talrijke sportvoorzieningen op de site zijn toegankelijk voor medewerkers en hun gezin. De sportgedachte is nooit ver weg.

The journey is yours.”