BDO België is een internationaal adviesbureau met een sterke reputatie in financiële dienstverlening (Audit, Corporate Finance, Accounting & Reporting, Tax & Legal) en andere gespecialiseerde adviesdiensten waaronder Strategy & Transformation, People, Flexibele Resources, Digital en Risk. We assisteren hierbij een breed scala aan klanten, van grote internationale bedrijven en familiale kmo's tot particulieren. Onze aanpak is eerlijk, hands-on en pragmatisch, resultaatgericht en met de juiste focus op de wensen en noden van elke klant.

Bij BDO willen we dat je groeit. Daarom sta jij aan het roer van je carrière. Je bepaalt zelf welk interessegebieden je wilt uitbouwen en welke vaardigheden je verder wilt ontwikkelen. Je kan hierbij rekenen op onze persoonlijke steun. We investeren voortdurend in nieuwe manieren van werken zodat jij en je welzijn steeds op de eerste plaats staan. Het evenwicht tussen werk en privé creëer je zelf om optimaal op te bloeien op zowel persoonlijk als professioneel vlak.

Als lid van onze BDO-familie word je omringd door multidisciplinaire teams van doorwinterde experts die je met praktische en hands-on ervaring coachen in alle uitdagingen die je aangaat. Je krijgt de kans bij te dragen aan pragmatische en ecologische oplossingen, maakt deel uit van ons internationaal netwerk en bouwt zo een langdurige samenwerking op binnen en buiten BDO. Geen ‘one size fits all’-model bij ons, maar ruimte om jezelf en je ondernemersgeest te ontplooien.

 

Want als jij groeit, groeien wij, en onze klanten ook. Let’s grow… together.