Moore Belgium is het grootste onafhankelijke accounting- en consulting bedrijf in België dat ondernemers helpt hun droom te realiseren.

Met 18 lokale kantoren verspreid over het land en 4 key centra (in Brussel, Antwerpen, Gent en Hasselt) zijn we sterk regionaal vertegenwoordigd.

Ondernemen is de passie om vooruit te gaan en te groeien. Dankzij onze brede dienstverlening in Accountancy, Audit, Corporate Finance, Tax & Legal, Moore Law, Business Consulting & Business Analytics kunnen we onze klanten op diverse domeinen ondersteunen, met ervaren partners en medewerkers die meedenken én meewerken. Die door hun ervaring, persoonlijk contact, kennis en expertise lange termijn relaties opbouwen. En die samen met de klanten belangrijke knopen doorhakken of die onze klanten een aantal taken uit handen nemen zodat zij zich op de belangrijke zaken kunnen concentreren. Want …

 … Moore is er voor het grote werk én de kleine zaken die voor onze klanten het verschil maken.

We streven er niet naar om de grootste of de snelste te zijn, maar leggen liever de nadruk op een professionele, persoonlijke, kwalitatief hoogstaande service.

Bij Moore werken we als companions samen voor hetzelfde doel: vanuit onze passie voor ondernemerschap ondersteunen we onze klanten en collega’s actief op hun weg naar groei. En groeien doen we zelf ook. Daarom zijn we voor onze verscheidene Business Units op zoek naar Junior Companions voor onze kantoren in Antwerpen, Brussel en Hasselt.

 Maak jij binnenkort deel uit van onze company of companions?

Moore info op: https://www.moore.be/nl/over-ons