Witteveen+Bos
Ingenieurswerk is mensenwerk

Internationaal ingenieursbureau
Witteveen+Bos is een advies- en ingenieursbureau, met vestigingen in Gent, Steenokkerzeel en Antwerpen-Berchem. Als onderdeel van een grote internationale groep, bieden we wereldwijd oplossingen voor complexe maatschappelijke uitdagingen. Dit op het gebied van water, milieu, infrastructuur en bouw.
Verscheidenheid aan projecten vraagt multidisciplinaire werkwijze
Werken bij Witteveen+Bos is net zo divers als onze projecten. Onze werkwijze is multidisciplinair. Zo werken onze specialisten uit verschillende werkvelden in projectteams aan de planning, vormgeving en het ontwerp van verantwoorde oplossingen met breed maatschappelijk belang.
Ruimte voor talent en ambitie
We willen een werkgever zijn, die investeert in het waarmaken van dromen en ambities van onze medewerkers. Daarom streven we naar een afwisselend takenpakket, verantwoordelijkheid en ruimte voor eigen initiatief.
Ook persoonlijke groei vinden we uitermate belangrijk. Zo worden wensen en verwachtingen regelmatig afgestemd en bieden we ondersteuning in het vormgeven van je eigen loopbaan met de juiste coaching en opleidingsmogelijkheden.

Praktische informatie:

Witteveen+Bos Belgium n.v.
Posthoflei 5, box 1
2600 Antwerpen - Berchem

Algemeen nummer: 00 32 3 286 75 75
E-mail: belgium@witteveenbos.com
Website: www.witteveenbos.com
Bedrijfsfilm : https://vimeo.com/511078018
Personeelsleden: 1.300 wereldwijd

Knappe projecten vragen knappe koppen
Om ons team te versterken zijn we ook op zoek naar jonge en getalenteerde collega’s. Snuister door onze vacatures op www.witteveenbos.com. Heb je interesse in één van onze functies en wens je verdere inlichtingen? Dan kan je terecht bij Margot Louis op het telefoonnummer: +32 477 29 10 95 of via mail: hr-be@witteveenbos.com