WHO WE ARE?

WE CREATE DIGITAL GREATNESS

 

Wisemen creates digital greatness. Niet alleen grandioze apps die je van je sokken blazen (Appwise started it all), maar een totaalpakket van digitale beleving dat je raakt en beroert. 

Vanuit hartje Limburg werpt onze ploeg zich op alles digitaal dat voor haar voeten wordt geworpen. Van Service Design tot native apps voor iOS en Android, VR/AR toepassingen, Conversational Experiences, Internet of Things... you name it! 

BUT WHY?

IT'S A LIFESTYLE

Simpel. Wisemen is geen werkplek, het is een cultuur. Wisemen kruipt in je bloed, je aderen, je kleine teen. Onze queeste naar de optimale work-life balance vertaalt zich in een werkomgeving die prikkelt en stimuleert. We kweken hier geen legertje robots dat zielloze applicaties fabriceert. We zetten in op gemotiveerde wezens van vlees en bloed.

Hoe doen we dat? We geven je de ruimte om jezelf te ontwikkelen en zelf invulling te geven aan je ambt. Een hechte familie van collega’s helpt je met veel plezier op weg (tenzij je ze weet te vernederen met een potje pool of tafeltennis). Tussendoor kan je op krachten komen dankzij de verrukkelijke pasta’s van office mama Anna. Carbs + goesting = profit! Of zoiets.

Een digital knight is niets zonder zijn zwaard dus smijten we ook de nieuwste Apple-tech jouw richting uit. Bovenop dit alles voorzien we een appetijtelijk salarispakket met uitnodigende voordelen.

Overtuigd? We hope so!

Laat het ons weten en wie weet zitten we spoedig met elkaar aan tafel Vacatures - Appwise (recruitee.com)