Bij GD&A zetten wij in op 5 x F (Focused, Fast, Flexible, Friendly and Fun) en 7 x V (Vertrouwen, Verbondenheid, Vriendschap, Verantwoordelijkheid, Vrijheid, Veerkracht en Verbeelding).

Als je mikt op loon naar werken, realistisch individuele groei op eigen tempo, werkzekerheid, maatschappelijke relevantie, een niet hiërarchische amicale no nonsense werksfeer, gevoel van autonomie zonder onrust, sociale relaties en wederzijdse erkenning ben je bij ons aan het juiste adres!

Met een team van een 50-tal gedreven advocaten verlenen wij juridische bijstand en advies op maat aan overheden, instellingen en gelijkgezinde bedrijven.

GD&A is aanwezig op 4 locaties in Vlaanderen: Mechelen, Lokeren, Oevel en Eksel. Belangrijke kenmerken van ons handelen zijn doorgedreven expertise, resultaatgerichte aanpak en oprechte betrokkenheid bij alle klanten waarbij we steeds streven naar duurzame samenwerking.

Quotes medewerkers:
“GD&A’s loyalty is a two-way street that only a true bear can imagine !”
(Willem Mariën, derde jaar tableau)

“Bij GD&A word je vanaf dag één behandeld en aanvaard als volwaardige advocaat, collega en familielid. Dit blijkt onder meer uit de vrijheid die je meteen wordt gegund, de betrokkenheid, de uitdagingen en dossiers die je worden toegewezen maar tevens ook uit de verantwoordelijkheidszin en zelfstandigheid die van je wordt verwacht.”
(Chloé Van Landeghem, derde jaar stagiair)