Data – het nieuwe goud
Ben jij ook gebeten door data en op zoek naar een job waar je mee kan werken aan het strategisch belang van deze data voor bedrijven? Wil jij je steentje bijdragen aan de digitale transformatie van een onderneming om een data gedreven organisatie te worden?
Dan ben je bij DataSense aan het juiste adres!
Wij helpen organisaties met het ontwerpen en bouwen van moderne data integratieplatformen.
Informatie uit verschillende bronnen en systemen worden samengebracht waardoor het mogelijk wordt analyses en inzichten te verwerven met behulp van dashboards en rapporteringsoplossingen.
AI toepassingen? Ook deze hebben hun plek waarbij machine learning technieken worden gebruikt om geavanceerde analyses te kunnen uitvoeren.
Data, Innovatie, Engineering, Advanced Analytics, Architectuur, Analyse, Visualisatie, Business Requirements,…. Kernwoorden die straks onderdeel uitmaken van jouw nieuwe job?
Ben je verder te vinden voor open communicatie, kan je je uitdaging vinden om continu bij te leren in een innovatieve omgeving, resultaatgericht onder het motto ‘work hard, play hard’? Dan horen we heel graag van jou en ben jij misschien onze nieuwste data wizard om het team te versterken!