Wienen Bouw, is een solide, familiale totaalaannemer actief in de residentiële nieuwbouw met zijn hoofdzetel te Zutendaal. Van daaruit worden mooie bouwprojecten in woning- en appartementsbouw gerealiseerd in Limburg, Antwerpen en Vlaams-Brabant.

Sedert februari 2020 is Bouwbedrijf Wienen een sterk partnerschap aangegaan met RECON Bouw nv uit Adegem. Dit partnerschap biedt voor beide bedrijven een win-win situatie. Al snel was duidelijk dat beide bedrijven op dezelfde golflengte zaten qua structuur, waarden en visie en dat beide bedrijven heel wat gemeenschappelijk hebben.  Zo hebben beide bedrijven hun specialisatie in de woning- en appartementsbouw voor openbare aanbestedingen en bouwden ze een sterke reputatie op als totaalaannemer, elk in hun regio: RECON Bouw NV als klasse 8 bouwbedrijf voornamelijk in Oost- en West-Vlaanderen, Bouwbedrijf WIENEN NV als klasse 7 bouwbedrijf is sterk vertegenwoordigd in Antwerpen, Vlaams-Brabant en Limburg. Daarenboven zijn beide bedrijven familiaal gestructureerd en hebben ze een sterke focus op kwaliteit en vakmanschap.

Dankzij deze schaalvergroting is WIENEN Bouw  meer dan ooit klaar voor de toekomstige uitdagingen in de bouwsector, met de digitalisering op kop.
Dé referentie bij uitstek worden én blijven op vlak van totaalaanneming in Vlaanderen is de visie voor de toekomst.

Heb jij zin om jouw schouders mee te zetten onder ons groeiproject?
Bekijk gerust al even onze website op www.recongroup.be/vacatures en neem contact met ons op!

Via mail: jobs@wienenbouw.be
Telefonisch : 0477 61 03 50

Design your future, build our homes