GEVACO ADVOCATEN is één van de oudste advocatenassociaties in Limburg en heeft doorheen de 70 jaren een stevige reputatie opgebouwd in de eigen regio alsook in de rest van Vlaanderen. 

Vandaag resulteert het permanente streven naar een totale en kwaliteitsvolle dienstverlening in een juridisch kenniscentrum van een 50-tal medewerkers. Opererend vanuit Beringen, zeer centraal en goed gelegen, adviseren en behartigen wij de belangen van zowel nationaal als internationaal cliënteel, zowel particulieren, bedrijven en overheidsinstellingen.  

Ons kantoor vormt een geïntegreerd samenwerkingsverband met overlappende vakgroepen waarbij elke vakgroep beroep kan doen op de inbreng van collega’s werkzaam in andere specialisaties om op die manier een absolute meerwaarde te bieden. 

Wij werken vanuit het “one stop shop” model en bieden een gespecialiseerde juridische bijstand aan de commerciële en particuliere rechtszoekende en dit in de diverse rechtsdomeinen. Elke advocaat is specialist in zijn domein. Wij streven dan ook naar eenheid in verscheidenheid. 

In 2013 werd ons kantoor door de Belgian Legal Awards bekroond als “beste advocatenkantoor van Vlaanderen”.  

Een stage bij ons kantoor laat u proeven van het advocatenberoep waarbij wij focussen op de volgende onderdelen: 

  • - Werken onder begeleiding van een stagemeester gespecialiseerd in een vakgebied, maar ook met absolute aandacht voor een brede opleiding en vorming tot advocaat 
  • - Open deuren beleid 
  • - Inhouse opleiding en begeleiding: ‘continiuous improvement’;  
  • - Ondersteuning bijkomende opleidingen en studiedagen; 
  • - Zeer goede verloning; 
  • - Mogelijkheid tot lange-termijn-samenwerking, ook na de stage; 
  • - Er wordt veel belang gehecht aan de ‘teamspirit’, zoals activiteiten Jonge Balie Limburg,  after-work drinks, kerstfeest, de maandelijkse croque-dag, Warmste Week, Bokrijkrun, DDH, Battle of Thor, Spartacus run, personeelsfeest, …