Sluit jouw passie aan bij onze visie?
Overweeg je om je stage te beginnen bij ConSenso, dan moet je ons overtuigen van jouw passie. Dit kan door je CV en/of een kort filmpje te uploaden via onze talent pagina www.ConSenso.be/talent. Daarnaast kun je je inschrijven om ons te ontmoeten op één van de virtuele jobbeurzen en/of op de campusinterviews. Misschien is er wel een match!?

Klaar voor de start? Go!
Bij ConSenso word je verwelkomd op de Startdag eind augustus. Daar leer je meteen je nieuwe collega’s kennen en word je ondergedompeld in de werking van het kantoor. Je krijgt uitleg over de praktische werking van het kantoor, de software waarmee wij werken en de activiteiten tijdens en na de uren.

En dan?
Nadat je je eed hebt afgelegd, zal je een driejarig stagetraject doorlopen onder leiding van een stagemeester en een peter of meter. Je wordt in eerste instantie opgeleid in het vakgebied waarvoor je hebt gekozen… maar uiteraard mag je ook proeven van andere rechtstakken, zodat je uiteindelijk een brede algemene opleiding krijgt. ConSenso is immers een multidisciplinair kantoor. Je krijgt de ruimte om je te specialiseren en het volgen van interne en externe opleidingen wordt sterk aangemoedigd.

Wat na de stage?
We’re in it for the long run. We bouwen aan het ontwikkelen van duurzame relaties. Dit betekent dat je de kans krijgt om na je stage door te groeien tot medewerker en wie weet tot vennoot!

Wat na de uren?
De boog moet niet altijd gespannen staan! Zo wordt er jaarlijks een Christmas-party georganiseerd, een drink om het gerechtelijk jaar samen af te sluiten en een nieuwjaarsfeest. Tweejaarlijks vindt de familiedag plaats alwaar de collega’s elkaars familie leren kennen. In Club C zullen we binnenkort na de uren gezellig een glas kunnen drinken. Op de menukaart zal zelfs ons eigen gebrouwen ConSenso-bier staan! Verder hebben we een sportteam en wordt er deelgenomen aan tal van activiteiten georganiseerd
door netwerkgroepen als Jong-Voka, UNIZO, VKW, etc. en uiteraard de Jonge Balie.