#weareContec

Contec is gespecialiseerd in industriële automatisatie, gaande van E&I over PLC programmatie tot MOM (het vroegere MES). We zijn in volle groei en continu op zoek naar nieuwe collega’s. Creëer jij samen met ons de Factory of the Future?
Om onze doelen te bereiken, focussen we op net dat beet­je extra doen om onze klanten de best mogelijke oplossin­gen aan te bieden. Onze klanten bestaan zowel uit multi­nationals als kleinere bedrijven en dat binnen een brede waaier van sectoren, gaande van voeding en personal care tot pharmacie en (petro)chemie. De combinatie met onze projectmatige aanpak, maakt werken bij Contec ge­varieerd en uitdagend.
Met op dit moment 7 kantoren verspreid over Europa telt de Contec Groep zo’n 200 supergemotiveerde specialisten, die je graag verwelkomen in hun team. Are you in for the ride?

Wat kan je verwachten?
Na een eerste introductie- en trainingsperiode zal je samen met een mentor aan je eerste project beginnen. Yes, the real deal!
Wanneer onze klanten Contec benaderen met een vraag, is het aan ons om die te vertalen in technische oplossingen. Alles begint bij de functionele analyse. We zoeken uit wat de klant juist wilt en hoe we hen kunnen voorzien van de meest geschikte oplossing. In een volgende stap verwerken we dit. De voorbereiding van een project gebeurt steeds op kantoor. Daarop volgen testen zowel op kantoor als on site.
Then we see the magic happen! Eenmaal in start-up fase kan je de machines zien bewegen en eindelijk het resultaat van je harde werk in realiteit zien.
Klinkt dit als iets voor jou? Alle informatie én onze vacatures vind je terug op onze website: www.contec.be.

Tot snel?