Finvision is de financiële bedrijfscoach die proactief KMO’s en grote bedrijven ondersteunt door overzicht te bewaren, inzicht te bieden en getalenteerde medewerkers in te zetten om bedrijven in goede banen te leiden.
Dagelijks engageren meer dan 150 medewerkers zich vanuit onze kantoren in Antwerpen, Hasselt, Herentals, Borgloon, Brussel, Waregem en Sint-Niklaas.

Ons doel? Om een vertrouwde, eerlijke en flexibele matchmaker te zijn.  Een gespecialiseerde generalist die klanten volledig ontzorgt:

#Our talent, your value #

Onze missie? Finvision wil erkend worden als de meest betrouwbare en oprecht betrokken financiële partner voor ondernemers en ondernemingen in België: 

Als ideale matchmaker, goed opgeleide mensen bij klanten plaatsen die direct inzetbaar zijn en die de juiste financiële expertise en persoonlijkheid hebben. 
Als specialist generalist een breed scala aan diensten aanbieden en gericht communiceren. 
Als financiële businesscoach klanten ontzorgen met kwalitatieve dienstverlening: van financieel overzicht tot financiële inzichten, van het definiëren van een visie tot het ondersteunen bij het nemen van beslissingen of het uitvoeren daarvan. 
Als gedreven talentmanager een wendbaar en gemotiveerd team van Finvision-ambassadeurs opbouwen. 
 
Adem jij de VISION-waarden; Verbondenheid, Integer, Snel, Inzichtelijk, Ondernemend en Nuchter?
Wil jij ons volgende financiële talent worden? Bekijk onze vacatures op www.finvision.be en sluit je aan bij onze fantastische teams! 
#your talent, our value #