Building for generations
Haex is een allround bouwonderneming, opgericht in 1965 en gevestigd in Oudsbergen.
Met de slogan ‘Building for Generations’ heeft Haex enkele jaren geleden vorm gegeven aan datgene waar we al meer dan 50 jaar voor staan: bouwen in vertrouwen met steeds die familiale waarden in het vaandel. Dat werd onlangs beloond met een onderscheiding voor beste familiebedrijf, een initiatief van VKW-Limburg en de Universiteit Hasselt

Haex beschikt over een grote knowhow inzake doelgroep-concepten en is hierdoor vaak een bevoorrechte partner in de bouw van assistentiewoningen, bedrijfsgebouwen en utiliteitsgebouwen. Haex levert in deze context een kwaliteitsgerichte afhandeling van design tot afwerking (D&B).
Naast dienstverlening is Haex ook vaak een partner bij voorfinanciering in Publiek Private Samenwerkingen (PPS).
Vooruitkijken is een troef die Haex wil uitspelen. Zo werken we al geruime tijd met bouwteams (Beste Bouwteam 2017), waarbij we van bij aanvang alles op één lijn brengen, en zo substantieel tijd en middelen besparen.
Momenteel zet ook Haex zwaar in op opleidingen van zijn mensen en introduceert parallel het Building Information Modelling concept, dat de toekomst van de bouwsector hertekent.

Samengevat: Haex inspireert en innoveert en geeft kansen aan wie naast het ambiëren van  een carrière in deze sector ook een warme familiale werkplek zoekt.