Dosign is een projectsourcing- en consultancybureau actief in de techniek en werkt dagelijks samen met toonaangevende bedrijven. Wij zijn actief in R&D, Engineering en constructie Management.
Enkele disciplines waarin wij actief zijn:
-  Process Engineering
-  Machinebouw
-  Industriële automatisering
-  Elektriciteit & Instrumentatie
-  Piping & Mechanical Engineering
-  HVAC
-  Civil & Structural Engineering

Enerzijds zetten wij onze “Dosigners” op langdurige projecten, anderzijds hebben wij een constructie waarbij je na +- 1 jaar bij eenzelfde bedrijf in dienst kan treden.

Voor Young Potentials hebben we een interessant traject, wat wij ons Management Development Traject noemen en dat ziet er als volgt uit:
Het traject is een unieke ervaring voor jonge, hoogopgeleide technici die praktische ervaring willen opdoen en dat gekoppeld aan high-level projectmanagement trainingen aan de gerenommeerde Dosign Academy. De kracht van dit traject ligt in de synergie van theorie en praktijk. Via Dosign voer je projecten uit bij hoog aangeschreven opdrachtgevers, waar je de praktische kennis opdoet. Parallel volg je trainingen waarbij jouw soft skills een upgrade krijgen in de diverse projectmanagement trainingen. Zo is er een duidelijk stappenplan en groei je op middellange termijn door naar de managementpositie die jij ambieert. Daarbij blijven we uiteraard wel realistisch. Je zult niet meteen de leiding krijgen over een miljoenenproject, maar stap per stap ontwikkel jij je op technisch vlak én op menselijk niveau.

Meer info vind je op: https://www.dosign.com/nl-be/
Videolink: : https://www.youtube.com/watch?v=TddFVDw0SLY