Mobix is een toonaangevende partner voor multidisciplinaire projecten in de sectoren van spoorwegen, nutsvoorzieningen en infrastructuur. Wij zijn bedenker en uitvoerder van slimme en innovatieve totaaloplossingen met als doel de volledige ontzorging van onze klanten.
De divisie Rail biedt expertise op het vlak van bovenleiding, signalisatie en de aanleg van spoorwegen. Onze Utility Divisie is gespecialiseerd in het plaatsen van openbare verlichting, het installeren van datanetwerken voor telecommunicatie en beveiliging, en het aanleggen van distributienetwerken voor gas, hoog-, midden- en laagspanning. Dankzij onze geografische spreiding staan onze 600 medewerkers niet enkel figuurlijk, maar ook letterlijk dicht bij de klant. MOBIX maakt deel uit van de CFE Groep.

Bij Mobix zijn we altijd op zoek naar nieuw personeel om onze rangen te versterken: mensen die niet alleen de juiste skills en kwalificaties hebben om de job uit te voeren, maar die ook de juiste mindset en attitude hebben die passen bij de waarden van ons bedrijf. 
De ideale werknemer van Mobix is avontuurlijk aangelegd, maar zeker geen waaghals: zijn of haar veiligheid en die van de collega's staat voorop!  Deze persoon is ook dynamisch en flexibel, en kan zich aanpassen aan wisselende omstandigheden.  Hij of zij is ook een doorzetter en werkt graag in teamverband.
Herken jij je hierin?  Dan heb jij de MobiX factor!  Kijk snel op onze jobsite www.mobixfactor.be/nl, en ontdek onze vacatures.