Over VIRO
VIRO is een multidisciplinair ingenieursbureau gespecialiseerd in product engineering, machinebouw en industriële projecten. Hierbinnen richten we ons op projectmanagement en engineering. Vanuit onze 11 vestigingen in Nederland, België en Duitsland werken 800 medewerkers wereldwijd voor de aerospace, attractiebouw, automotive, defensie, energie, food, industriële & utiliteitsbouw, machinebouw, maritieme sector, proces- en semiconductor industrie.

Ontwikkeling
Wij geven je de ruimte om je talenten verder te ontwikkelen. We vinden het belangrijk dat je met plezier naar je werk gaat en dat je op een plek zit waar je kunt groeien in je vak en als mens. Met je collega’s werk je aan hightech oplossingen die bijdragen aan de wereld van morgen.

VIRO Academy
Plezier in je werk geeft energie en zorgt ervoor dat je goed in je vel zit. Daarom dagen we je uit het beste uit jezelf te halen. Onze unieke VIRO Academy stelt je in staat je talenten te ontwikkelen en je eigen route uit te stippelen. “Engineering your career” zoals wij dit noemen, is een vast agendapunt bij ons. Want sta je in je kracht dan presteer je het best.

 

careers.viro-group.com
LinkedIn: VIRO