DataSense is een onderdeel van de Cronos Group dat zich focust op het automatiseren & integreren van cloud data analytics platformen.
Hierin zijn we de laatste drie jaar uitgegroeid tot een team van 30 consultants, waarbij we constant inzetten op opleiding en kennisdeling en dit afgewisseld met de nodige team events.

Ons doel is om als partner op te treden in bedrijven en de strategische meerwaarde uit hun data te halen. We zetten ons in op A tot Z projecten waarbij ondersteuning, co-development en partnership de sleutel elementen zijn om tot een succes te komen. Wij begeleiden onze klanten bij het integreren van al hun databronnen in één Data Hub, het opzetten van een Self-service BI omgeving en het toepassen van Data Analytics (waaronder AI en Machine Learining). Dit stelt onze klanten in staat om de switch te maken naar een data driven organisatie en het maken van betere en snellere beslissingen.

De enorme diversiteit van klanten en projecten, geeft onze werknemers de opportuniteit om deze individuele kennis te delen. Zo breiden we onze kennis uit en kunnen nieuwe inzichten gevormd worden die op hun beurt onze klanten vooruithelpen.
Het DataSense team staat voor dynamiek, collegialiteit en innovatie. We zijn dan ook steeds op zoek naar nieuwe teamgenoten!

Wil jij deel uitmaken van ons team? Contacteer ons dan zeker via info@datasense.be en laat je gegevens achter.
Hopelijk tot snel!