IKANBI – uw springplank naar de toekomst

De iKanbi-groep is al meer dan 26 jaar actief in de markt van de Customer Centers. Op dit ogenblik tellen wij 950 medewerkers. Onze taak bestaat erin grote merken te gegeleiden bij het beheer van hun consumentenrelaties, d.m.v. vier activiteitsdomeinen: auditing, consulting, integratie van nieuwe technologieën en outsourcing, dit gedurende de hele customer journey. Onze outsourcingdivisie is de belangrijkste activiteit van onze groep en dit gebeurt via onze contactcenters in België (Luik en Hasselt) en Marokko (Casablanca).


Wat is nu eigenlijk een Customer Center of Contact Center?

Onze Contact Center platformen hebben als taak het volledige beheer, of een deel van het klantenservice beheer van de verschillende merken te ondersteunen. Wij zijn de schakel tussen het bedrijf en haar klanten maar ook haar prospects. Historisch waren de toenmalige “Contact Centers” gebaseerd op uitsluitend “telefonische” communicatie.  Door de technologische vooruitgang migreerden wij naar digitaal om zo omnichannel te worden. Dit betekent dat onze teams elk verzoek afzonderlijk kunnen behandelen, ongeacht het gekozen communicatiekanaal: telefoon, e-mail, chat, sociale netwerken, enz. en dus een echte klantenervaring bieden aan de eindklanten van onze opdrachtgevers.


Welke taken en uitdagingen krijgen onze teams?

Onze medewerkers werken dagelijks op projecten, die afhankelijk van de sector, een andere uitdaging bieden. Telecom projecten vragen technische ondersteuning, de Automotive sector vraagt probleemoplossend denken of het verlenen van assistentie bij pech en ongevallen. Bij uitgaande campagnes gaan we zakelijke afspraken maken of tevredenheidsenquêtes uitvoeren. De job van onze Customer of Sales Advisor is dus zeer gevarieerd en elk profiel kan hierin zijn gading vinden.


Welke profielen zoeken we?

Bij iKanbi geloven we in de rijkdom en diversiteit van teams. Onze Talenten komen van overal, of u nu meertalig of ééntalig Nederlandstalig bent, of u nu een eerste ervaring zoekt of niet in de klantrelatie, bij iKanbi krijgt u een mooie kans én plaats. Onze groep biedt dagelijks jobs aan in verschillende functies: Klantadviseurs, Experten, Coach of Trainers, Operations Manager of Business Analysts, enz ...

Daarnaast zetten we ons continu in om het leven en de professionele competenties van onze medewerkers te verbeteren door hun persoonlijke en beroepsgerelateerde opleidingen te geven.

Wacht niet, spring naar de toekomst ...  door lid te worden van de iKanbi Community

Grijp deze professionele springplank bij iKanbi, wij bieden u tal van carrièremogelijkheden!