Democo Group
Democo is een klasse 8 bouwbedrijf en algemeen aannemer met totaaloplossingen. Als multidisciplinaire bouwpartner bundelt Democo Group de expertise van mensen, bedrijven en partners om extra waarde te creëren. We geloven dat bouwen draait om het samenbrengen van ideeën, materialen en mensen om verwachtingen te overtreffen. Samen met onze klanten bouwen we kwaliteit voor elk type bouwproject, van ruwbouw tot afwerking, van nieuwbouw tot renovatie.

Een straffe stage?
Op zoek naar een uitdagende en leerrijke stage? Bij Democo bieden we verschillende mogelijkheden aan, zowel op onze kantoren als op de werven. We zoeken samen met jou naar de juiste match zodat jij jouw rol in deze boeiende organisatie verder kan ontdekken. Je krijgt de kans om je eerste stappen richting een straffe toekomst te zetten in een dynamische organisatie. Onze technische experts zullen je coachen en ondersteunen tijdens je eerste praktijkervaringen. Bovendien krijg je niet alleen de kans om jezelf te ontwikkelen maar zal je ook jouw steentje bijdragen aan onze fascinerende projecten.

Een straffe job?
Democo Group is steeds op zoek naar nieuwe collega’s die deel willen uitmaken van ons succesverhaal. Ben jij op zoek naar een job waarin je als schoolverlater je tanden in kan zetten en je carrière een vliegende start kan geven? Waarin je zelfstandig kan werken en jezelf verder kan ontplooien? Waar collegialiteit een sleutelbegrip is? Neem dan snel een kijkje tussen onze vacatures en wie weet vind je bij ons wel je droomjob!

Neem snel een kijkje op onze jobsite voor de openstaande vacatures en stageplaatsen.   
https://jobs.democogroup.be/