PKF-VMB, de kameleon onder de bedrijfsconsultants
Ja, we zijn anders dan de anderen. We steken graag onze nek uit.
Kritisch denken en de spirit van “samen ondernemen”: dat geeft ons vleugels.
Het beste advies dat we kunnen geven? Dat is het advies dat we onszelf zouden geven. We dompelen ons volledig onder in de situatie van onze klanten. Daar gaat ons team voor. Elke dag.

  • 20 jaar ervaring, 5 kantoren in België en 120 medewerkers.
  • Deel van een internationaal netwerk van topconsultants.
  • Dé place to be voor accountants, tax consultants, bedrijfsrevisoren, bedrijfsjuristen en business advisors met pit.
  • Experten van de bovenste plank. We delen graag onze expertise zowel met jou als onze klanten.
  • Inhouse trainingen aan de PKF-VMB Academy en externe opleidingen vormen jou tot een expert in je vakgebied. Ook je soft skills krijgen alle aandacht.
  • We care about you: je persoonlijk carrièrepad stippelen we samen uit. Jij zit aan het stuur, wij geven je de groeikansen.
  • Een goede work-life balance en een warme sfeer vinden wij belangrijk. De boog staat heus niet altijd gespannen. “When work is a pleasure, life is a joy.

Wil je nog meer weten? We houden op 3/12/2020 een online inhouse jobdag. Schrijf hier je alvast in om deel te nemen!  
Je hebt allicht wel enkele vragen voor ons zoals:
Wie is PKF-VMB?
Wij zijn wat je noemt een "middenspeler" op de markt van audit, accounting, tax en advisory services. Niet de grootste, maar ook niet de kleinste dus. Of we anders of beter zijn dan andere spelers gaan we niet beweren. We hebben veel oog voor de ontwikkeling van onze mensen, teamspirit, variatie in de job en work-life balance.

Hoe zit het met opleidingen bij PKF-VMB?
PKF-VMB heeft sinds enkele jaren haar eigen "Academy" opgericht.  Onze HR manager An, die aan het hoofd staat van de Academy, vertelt je er hier meer over: https://vmb.be/pkf-vmb-academy/

Hoe is de bedrijfscultuur bij PKF-VMB?
We zijn financial consultants, maar in de eerste plaats zijn we allemaal mensen. "Doe maar gewoon gewoon" is onze leuze. Open communicatie, platte structuur en oprechte interesse in de mens achter de medewerker, de mens achter de klant, de mens achter de manager, ... dat is wat ons typeert.  Mix dat nog met oog voor "leren en ontwikkeling", een flinke dosis "fun on the floor" en af en toe een leuke extra muros activiteit en dan begrijp je waarom we weinig verloop hebben bij PKF-VMB :-)