Ben jij geïnteresseerd in de nieuwste technologieën, de luchtvaart en in werken in een geweldig team?
Top, dan ben jij diegene die wij zoeken! 

Aviovision is een Belgisch bedrijf, gevestigd in Hasselt, dat technologieën ontwikkelt voor de luchtvaartsector. Het is in 2010 opgericht en maakt sinds oktober 2016 deel uit van de Thales groep. Het Aviovision team is een zeer jong en gepassioneerd team dat voortdurend naar operationele uitmuntendheid en de nieuwste technologieën streeft.

Met AvioBook, een uitgebreide software suite, vergemakkelijken we de taken van zowel piloten, als crew, luchtverkeerleiders en gronddiesten op luchthavens.

Aviobook is een geïntegreerde, intelligente en intuïtieve oplossing die de piloot via een tablet of laptop toe laat relevante info te raadplegen, analyseren, beheren en communiceren. Het ondersteunt de vliegbemanning ook om taken efficiënter uit te voeren en verlost hen van een stortvloed aan papieren documenten.

Momenteel wordt Aviobook op meer dan 17.000 vluchten per week over de hele wereld gebruikt. Onze 41 klanten zitten zowel in de Verenigde Staten, als Europa en Azië.

Omdat ons bedrijf momenteel in volle expansie is, zijn we op zoek naar:

- UX Designer
- Medior Java Developer
- Support Engineer
- Operations Engineer
- iOS Developer 

Als je ons wil helpen om de processen in de luchtvaartsector nog verder te optimaliseren en digitaliseren, stuur dan je CV naar

info@aviovision.com