*******

JIDOKA is een groeiend en ambitieus IT bedrijf dat software oplossingen op maat uitwerkt voor start-ups, middelgrote en grote ondernemingen. We ondersteunen onze klanten in de hele A-Z project lifecycle vanaf de business case tot aan de uiteinde implementatie. Onze klanten kunnen zich zo focussen op hun core business terwijl wij hun IT uitdagingen uit handen nemen. Projecten doen we zowel on-site als in onze software factories in Hasselt en Mechelen waar ons team van IT specialisten simultaan aan verschillende projecten kan werken.  

We bieden onze medewerkers een gevarieerde job aan in de constant evoluerende wereld van IT waarbij we aandacht geven aan persoonlijke groei en ontwikkeling, knowledge sharing, uitdagende projecten en een leuke werkomgeving met de nodig portie fun en team building.

We hebben zonet de kaap van 30 medewerkers bereikt, maar hebben uiteraard nog ruimte voor toffe en gemotiveerde collega's.

Dus heb je een passie voor IT en wil je graag werken voor een bedrijf waar naast kwaliteit ook de fun-factor centraal staat? Laat dan zeker wat van je horen!

*******