Elk talent telt
Voor WaW telt elk talent. We willen méér mensen werk geven dat aansluit bij hun talenten. Als mensen werk vinden waar ze voluit hun talenten kunnen waarmaken, gebeuren er mooie dingen. Daarom maken we talent zichtbaar. We werken daarvoor met de KernTalentenmethode, een beproefd assessment dat de talenten, intrinsieke drijfveren en het potentieel van mensen accuraat in kaart brengt. Deze kerntalenten toetsen we af aan het profiel en de competenties die een bedrijf nodig heeft, en matchen we met de bedrijfscultuur. Zo kunnen we een echte match realiseren, zowel voor jou als kandidaat, als voor onze klanten.

Toppers in talentmatching
Bij WaW hebben we een passie voor onze job. Onze business partners zijn toppers, met vaak meer dan 10 jaar ervaring. Het zijn bovendien fantastische ‘match makers’, die enthousiast voor jou aan de slag gaan. We sturen nooit zomaar snel cv’s door, maar screenen zorgvuldig jouw kandidatuur, zodat we er zeker van zijn dat jouw jobdoelwit past bij het bedrijf waar we je voorstellen.

Bij WaW ondernemen we anders dan anderen

  • Waw heeft een sterke ambitie in ondernemen met sociale impact: een derde van onze winst investeren we in het sociale tewerkstellingsproject Make it Work. Dat is een coaching- en arbeidsbemiddelingsproject voor jongeren die in hun jonge leven in moeilijkheden zijn geraakt, maar nu fel geëngageerd hun leven op het juiste spoor zetten. (Meer info op waw.jobs/makeitwork)

  • WaW is een werknemerscoöperatie. Dat betekent dat onze business partners mede-eigenaar zijn. Voor u betekent het dat u samenwerkt met betrokken en gedreven talentmatchers die niet stoppen voor ze resultaat halen.
  • Grijp hier je job!
    Elke vacature wordt ingevuld door maar één kandidaat. Snel reageren is dus de boodschap. Grijp hier je job en stuur vandaag nog je profiel naar hasselt@waw.jobs.
    www.waw.jobs