Lab Support werd in 1985 opgericht als eerste divisie van On Assignment, Inc. (beursgenoteerd op de New York Stock Exchange: ASGN). Met een solide wereldwijde groep achter ons, meer dan drie decennia ervaring én de toewijding van onze Recruitment Consultants, kan u erop vertrouwen dat wij de juiste kandidaten rekruteren.

Lab Support is gespecialiseerd in rekrutering in en rond het laboratorium voor vaste en tijdelijke functies op A2, Bachelor, Master of PhD-niveau binnen de (petro)chemie, farmacie, voeding, biotechnologie, cosmetica.

Lab Support creëerde het concept van rekrutering door wetenschappers, voor wetenschappers. Al onze Recruitment Consultants hebben een wetenschappelijk diploma én ervaring in de industrie waarvoor ze rekruteren.

Lab Support is dé specialist voor personeel in labo, QA en productie van junior profielen en starters tot senior managers en PhD?s. Wij rekruteren o.a. laboranten in QC en R&D, operators, administratief medewerkers labo, medewerkers voor Quality Assurance, Customer Support, Regulatory Affairs, Technisch-commercieel medewerkers, validatie-ingenieurs en labo managers.

Heb je interesse in een persoonlijk gesprek? Aarzel niet en bezoek op 22/11 onze stand.

Wil nu al wat meer informatie? Neem gerust even een kijkje op onze website www.labsupport.be