ACE is ingenious. Dat betekent werken met inspirerende en gepassioneerde specialisten die dagelijks hun diepgaande kennis combineren met het vermogen om vanuit een ander perspectief te analyseren.

Ingenious is analyseren, ontwikkelen, ontwerpen én realiseren, met het succes van de opdrachtgever als uitgangspunt.  Het is de toegevoegde waarde van individuele competenties ondersteund door een professionele organisatie met grote expertise en ruime ervaring.

Onze diensten helpen bij het vergroten van de slag- en concurrentiekracht van de opdrachtgever. Denk aan analyses en onderzoek, engineering op onze kantoren, maar ook aan volledige turnkey-projecten. Onze specialismen zijn ondergebracht in 5 marktgerichte business units, te weten:  productontwikkeling, industriële automatisering, hightech systemen, constructietechniek & apparatenbouw en automotive systemen.

In de cultuur van ACE ligt een diepgewortelde drang tot vernieuwing verankerd. Wel altijd pragmatisch en zonder zaken als kosten en doorlooptijden uit het oog te verliezen.

Die kracht wordt al sinds 1977 erkend door gerenommeerde multinationals, middelgrote ondernemingen, maar ook door startende innovators en diverse onderzoeksinstellingen.