Lidl België & Luxemburg

Ons bedrijf in het kort:

De meeste bedrijven gebruiken deze ruimte om op te scheppen over cijfers. Wij zouden je ook kunnen vertellen over het succes van de nieuwe winkels die we geopend hebben, of over onze vernieuwing die torenhoog blijft scoren. Maar dat doen we niet. Als je echt van plan bent om voor ons te komen werken, vind je die informatie vast wel op onze website.

Wij willen het liever hebben over de reden waarom we zo op ?lef? hameren. Want dat zegt meer over ons dan welk cijfer ook.

Als we zeggen dat we lef waarderen, dan bedoelen we ook echt dat lef een vereiste is. Bij Lidl kun je onmogelijk succes boeken als je niet staat te popelen om een uitdaging aan te gaan.

Wij dragen lef hoog in het vaandel, net als wederzijds respect, eerlijkheid, verantwoordelijkheid en eenvoud. Die hebben Lidl tot de grootste smart discounter in Europa gemaakt. Daarmee onderscheiden we ons van andere bedrijven.

Werken voor Lidl:

Onze traineeships zijn sprints van 365 dagen startend van je diploma en eindigend bij een leidinggevende functie. Dat jaar zit propvol opleidingen, praktijk op de werkvloer, coaching, groei, vaardigheden ontwikkelen en jezelf bewijzen, telkens weer. Zwaar? Natuurlijk. Maar een traineeship bij Lidl geeft ook veel voldoening. En het is de vliegende start van je carrière.

MANAGEMENT TRAINEE RETAIL OPERATIONS
Een directe route naar een leidinggevende functie in onze winkels. Je zult alle taken uitvoeren, van rekken aanvullen tot uurroosters maken en nieuw personeel aanwerven. Wij garanderen je alle steun die je nodig hebt om je talent te kunnen ontplooien.

MANAGEMENT TRAINEE PURCHASING
Als knappe kop weet je vast wel dat we het grootste verschil maken in onze aankopen. In het komende jaar zul je leren hoe en waarom we dat doen, zodat jij het daarna verder kunt ontwikkelen. Na 365 dagen neem je beslissingen over complete productcategorieën.

MANAGEMENT TRAINEE MARKETING
Elke supermarkt wil de favoriet van de mensen zijn. Maar zover zijn we nog niet, en daarom hebben we jou nodig. Jij werkt aan onze folders, reclamespotjes op de radio, te gekke campagnes voor eindejaar? Natuurlijk moet je ons eerst door en door kennen, en daarom ga je van start in onze winkels.

MANAGEMENT TRAINEE HUMAN RESOURCES
Een bedrijf dat mensen centraal stelt, moet mensen aannemen die hetzelfde doen. Kerels en meiden die knappe opleidingsprogramma?s kunnen ontwikkelen, of manieren om ieder personeelslid nog verder te doordringen van de bedrijfscultuur. Tijdens dit traineeship kom je terecht op al onze werkplekken: winkels, distributiecentra en het hoofdkantoor.
MANAGEMENT TRAINEE FINANCE
Grote omzetten en kleine marges, dat is retail in een notendop. Als trainee in finance zul je al snel leren hoe je die cijfers kunt beïnvloeden door ingrijpende beslissingen te nemen en slimme technieken toe te passen. Want ten slotte ben jij de persoon die onze winst hoort te vergroten.

MANAGEMENT TRAINEE INTERNATIONAL FINANCE
Heb jij onze jaarrekeningen al bestudeerd en ken je onze financiële huishouding? Dan hebben we iets in petto voor jou. Over twee jaar zul jij er immers een grote rol in spelen en zul je een leidinggevende functie bekleden, in België of in ons hoofdkantoor in Duitsland. Genau!

MANAGEMENT TRAINEE REAL ESTATE
Een supermarkt is gevestigd in een ruimte. Die ruimte moet gekocht of gehuurd worden, en schoongemaakt en onderhouden. Dat is de taak van een expert die weet wat er gaande is in het gebouw. Iemand die er zelf gewerkt heeft. Dat zul jij gedaan hebben tijdens de eerste één of twee maanden van je traineeship. Daarna zetten we je in een klaslokaal, nemen we je mee naar ons hoofdkantoor en stoppen we je hoofd vol nuttige informatie.

MANAGEMENT TRAINEE SUPPLY CHAIN
Weet jij wie bij Lidl beslist wanneer er bananen aangekocht moeten worden? En hoeveel het er moeten zijn? Wel, dat ben jij. Of beter gezegd, dat ben jij volgend jaar. Na 53 weken van leren en begrijpen ben je helemaal klaar voor een leidinggevende functie bij Lidl.

MANAGEMENT TRAINEE IT
Zonder smart IT geen smart discount ? dat moeten we jou niet uitleggen. Je hebt vandaag vast al ideeën over hoe we onze systemen verder kunnen optimaliseren. We willen ze straks allemaal horen. Maar eerst dompelen we je helemaal onder in een Lidl-bad en geven we je projecten om je helemaal in uit te leven. Zo groei je vanzelf uit tot een leider.

Durf je het aan?

Ben je geïnteresseerd in een van onze traineeships?
> ga dan naar www.durfjehetaan.be en dien je kandidatuur online in!

Verkies je een andere mogelijkheid tot een junior career?
> bekijk dan al onze functies voor starters op www.werkenbijlidl.be en dien je kandidatuur online in!

Belangrijke cijfers:

+ 300 winkels in België
6.300 werknemers in België
wereldwijd aanwezig in 26 landen