De Willy Naessens Group is de laatste jaren uitgegroeid tot een klinkende naam. Door de continue groei komen er steeds medewerkers bij... We blijven bouwen aan de toekomst...

De hoofdzetel van de Group is gelokaliseerd te Wortegem-Petegem. Daar bevindt zich eveneens het aannemingsbedrijf Willy Naessens Industriebouw, gespecialiseerd in de bouw van industriële complexen, kantoren en landbouwgebouwen zowel in staal als in volledige betonstructuren. Sinds enkele jaren is Willy Naessens ook in Limburg actief, Willy Naessens General Contractor, de organisatie is daardoor sterk gegroeid.

We blijven bouwen aan de toekomst?

Binnen de Group beschikken we over onze eigen productiebedrijven, deze liggen verspreid over heel Vlaanderen. We hebben Alpreco in Willebroek, Concreton in Geraardsbergen, Intershipping in Bornem, Megaton in Ninove, Seveton in Oudenaarde, Willy Naessens Construct eveneens in Oudenaarde en Tripan in Dilsen.

Naast agro- en industriebouw is de Willy Naessens Group ook actief binnen de wereld van de zwembaden. De hoofdzetel van deze activiteiten is gelegen in Wortegem-Petegem. Willy Naessens Swimmingpools is gespecialiseerd in het bouwen van bouwkundige zwembaden, waarbij we een hoge kwaliteit in gewapend beton en een hoge afwerkingsgraad nastreven. We hebben ook toonzalen in Overijse en Tessenderlo.

Ter ondersteuning van onze groei zijn we steeds op zoek naar nieuwe medewerkers, zowel bedienden als arbeiders. Onze medewerkers hebben uiteenlopende talenten en uiteenlopende achtergronden. Ze komen terecht in een dynamische werksfeer vol kansen. Hun persoonlijke groei en ontwikkeling wordt immers gegarandeerd door een stabiel en financieel sterk bedrijf. Samen bouwen we aan de toekomst van elke werknemer...

Wil je meer over onze Group te weten komen of wenst u te solliciteren? Bekijk dan alvast onze website www.willynaessens.be en laat via het tabblad jobs uw gegevens achter.